Over ons

Hoogendijk Care, leverancier van de kwaliteitsproducten van Mum2Mum.

Wij verkopen ons merk aan speciaalzaken van klein tot groot binnen heel Europa. Onze voorraden zijn groot om snel te kunnen leveren. Via een eenvoudige login, kan je bestellen en gelijk starten met verkopen.

Wij verkopen uitsluitend aan professionele handelaars, maak eenvoudig een dealer account aan door hier te klikken

Tevreden klanten is waar het om draait bij ons. Door het aanbieden van een goede klantenservice streven we er elke dag naar om jou als klant naar volle tevredenheid te bedienen.

Om het winkelen zo gemakkelijk en veilig mogelijk voor jou te maken bieden wij verschillende betaalmethodes aan, zodat je veilig en gemakkelijk een bestelling kunt afrekenen.

Hoogendijk Care houdt constant de markt in de gaten en vult de webshop steeds weer aan, met nieuwe collecties, maar ook met gerelateerde producten. Schrijf je dan ook in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste aanvullingen!

Bedrijfsgegevens

Hoogendijk Care
Zwaluw 8
1722 DH Zuid Scharwoude
[email protected]

KVK nr: 71912304
BTW nr: NL002071880B45

Wij doen er alles aan om je vragen snel en volledig te beantwoorden. Voor vragen kan je ons zowel per email als telefoon bereiken via onderstaande contactgegevens:

Email: [email protected] 
Tel.: 06-14155428 (werkdagen tussen 9:00 en 17:00), krijgt je geen gehoor, spreek dan gerust de voicemail in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact me je op.